Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Ja podeu comprar l’abonament pel festival EnCanta

Bookmark and Share
Roda de premsa Encanta 2018
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 09.04.19 11:27
Quimi Portet serà un dels artistes que actuaran al Festival de petit format de cantautors i cantautores a Roda de Ter que tindrà lloc el 10, 11 i 12 de maig.

L'EnCanta, el Festival de petit format de cantautors i cantautores a Roda de Ter, tindrà lloc el 10, 11 i 12 de maig. Quimi Portet serà un dels plats forts del festival i actuarà el primer dia al Teatre Eliseu, després de Cor Blanc que hauran actuat a l'entorn natural de l'Esquerda, coincidint amb el capvespre. En aquesta segona edició es manté el nombre de dies de festival però s'amplia el nombre d'escenaris i d'intèrprets. S'utilitzen escenaris que ja coneixíem de l'edició anterior com la Capella de la Mare de Déu del Sòl del Pont, on actuarà Ferran Palau; el Museu Arqueològic de l'Esquerda, el Teatre Eliseu o la Plaça Major i s'amplien amb la Fundació Miquel Martí i Pol i la Biblioteca Bac de Roda. La proposta més electrònica del festival vindrà de la veu de Museless, al Museu de l'Esquerda, i el concert gratuït a la plaça Major serà el de Marc Grau Jr que vindrà a Roda de Ter amb tota la banda.

La regidora de Cultura, Francesca Costa, va explicar que després de l'èxit de públic de la primera edició, des de l'àrea de cultura es van posar a treballar l'endemà en aquesta nova edició en la qual podrem descobrir propostes com Mow, provinent de Madrid, a la Biblioteca Bac de Roda o Izaro, del País Basc. Aquesta artista revelació del 2016, actuarà a la Fundació Miquel Martí i Pol, després del folk d'arrel de l'osonenca Joana Serrat. L'EnCanta el tancarà Pavvla, amb un concert-vermut al migdia del diumenge al Museu de l'Esquerda. El cartell d'aquesta edició està dedicat al públic de l'EnCanta, un públic d'edats diverses, i és un disseny del rodenc Eloi Casellas. S'han fet abonaments per poder assistir a tots els concerts els quals es poden comprar on line i s'hauran de recollir a les taquilles del festival.

L'acte de presentació de la nova edició de l'EnCanta es va fer unes hores abans del concert de Judit Nedderman que va tenir lloc al Teatre Eliseu el divendres 15 de març. Nedderman també va ser a la roda de premsa a la qual hi va posar el punt final amb dues cançons que va interpretar al costat de Guillem Roma, un dels artistes que van actuar en la primera edició de l'EnCanta.

Consulteu la programació: www.encanta.cat/programacio-2019/


Comprar el teu abonament: teatreeliseu.cat

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: