Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

La revista RDT de març-abril ja és a la venda

Bookmark and Share
Portada revista RDT, edició març-abril 2019.
Ampliar en una finestra emergent Portada revista RDT, edició març-abril 2019.
Data de publicació: 06.05.19 15:21
En el número 766 de la revista RDT es presenten els 3 candidats a l'alcaldia de Roda de Ter. I a la contraportada, entrevista al rodenc Joan Sala.

Molt a prop de les eleccions municipals 2019, la revista municipal 'Roda de Ter' dedica la porta als 3 candidats a l'alcaldia de Roda de Ter. Es tracta de Roger Corominas (ERC), Albert Serra (IPR) i Joan Moreno (JxRoda). La foto de portada es va fer la jaciment arqueològic de l'Esquerda, coincidint amb el fet que va guanyar el concurs de 'Monument favorit dels catalans 2019', organitzat per la revista Sapiens. A les pàgines interiors, hi ha una entrevista a cada candidat i també les llistes de les tres candidatures acompanyades per la foto. A la secció 'Saps què vull dir?' de la contraportada, es dedica l'entrevista al rodenc Joan Sala Pujol, poeta.
En aquesta edició també es compta amb la col·laboració de les entitats: EMM El Faristol, Biblioteca Bac de Roda, Museu Arqueològic de l'Esquerda, Arxiu Memòria Històrica De Roda De Ter, Banc de llavors de Roda de Ter, Grup Fotogràfic Roda, CE Roda de Ter, Associació Roda de Comerciants, Fundació Miquel Martí i Pol, Fòrum Roda, MeteoRoda, Espai Activa't, entre d'altres. I s'estrena col·laboració amb el Centre de Normalització Lingüística d'Osona. La revista es complementa amb articles d'opinió i articles dels col·laboradors habituals.


Podeu comprar la revista, al preu de 3,15€, als següents punts de venta:
-Estació de Serveis Feixas Aulet
-Llibreria-papereria Can Manolito
-Queviures Sallent
-Forn de pa Can Teiona (C. Ramon Martí)

Us animem a fer-vos subscriptors de la revista trucant al
☎️93 854 02 30 o enviant un e-mail a 📧revista@rodadeter.cat

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: