Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Tenim una flor per a tu, la campanya de la flor 2019

Bookmark and Share
Imatge del cartell de la Campanya de la flor 2019
Ampliar en una finestra emergent Imatge del cartell de la Campanya de la flor 2019
Data de publicació: 15.05.19 09:54
S'ha repartit casa per casa un val per poder bescanviar per una flor a qualsevol dels establiment de l'Associació Roda de Comerciants (ARC). Teniu temps fins el 31 de maig.

Amb l’objectiu de vestir el nostre poble amb una mica de color, el color natural que donen les flors en aquesta època de l’any i reprendre un projecte encetat fa alguns anys “RODA EN COLOR” us volem obsequiar amb una flor per decorar la vostra llar.
Aquesta iniciativa ha vist la llum gràcies a la col·laboració d’una entitat tant propera a nosaltres com és l’Associació Roda de Comerciants. Amb la doble intenció d’arribar a tots vosaltres i de que el repartiment es limiti a una flor per llar us fem a mans aquest val que haureu de retallar del final de la carta perquè el pugueu bescanviar a qualsevol dels comerços que trobareu llistats al darrera de la mateixa carta. Per evitar que ningú es quedi sense flor voldríem deixar molt clar que podeu recollir-la a qualsevol establiment associat, encara que habitualment no hi aneu a comprar o no hi hagueu entrat en tota la vida, ara és un bon moment per entrar a visitar-lo i conèixer el que us poden oferir. Els professionals que us atendran estaran encantats d’entregar-vos la flor encara que no realitzeu cap compra.
Recordeu que si voleu una flor i el comerç on aneu a recollir-la les ha esgotat totes podeu entrar al següent més proper que trobareu al llistat ordenats per adreça precisament, i sinó al següent, i sinó al següent i així fins a esgotar totes les possibilitats.

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: