Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Torna a escoltar el programa La Nit Electoral de les Eleccions Municipals 2019 de RÓdio Roda

Bookmark and Share
Els tertulians de La Nit Electoral 2019 del 26M a RÓdio Roda.
Ampliar en una finestra emergent Els tertulians de La Nit Electoral 2019 del 26M a RÓdio Roda.
Els candidats a l'alcaldia de Roda de Ter: Roger Corominas, Albert Serra i Joan Moreno.
Ampliar en una finestra emergent Els candidats a l'alcaldia de Roda de Ter: Roger Corominas, Albert Serra i Joan Moreno.
Data de publicació: 27.05.19 16:03
Compartim el programa especial de seguiment de la nit electoral i les entrevistes als candidats a l'alcaldia de Roda de Ter desprÚs de saber els resultats de les Eleccions Municipals.

L'emissora municipal RÓdio Roda (107.6 FM) va fer un programa especial de seguiment de la Nit Electoral del 26 de maig, en el que es van donar a conŔixer els resultats de les Eleccions Municipals i les Europees a Roda de Ter. El programa va comenšar a les 9 del vespre i es va comptar amb diversos tertulians a l'espera d'obtenir els resultats de l'escrutini. Una vegada es van tenir els resultats definitius de les Eleccions Municipals, es va entrevistar telef˛nicament a cada candidat que s'ha presentat a aquestes eleccions, comenšant per Joan Moreno (JxRoda), desprÚs Roger Corominas (ERC) i per ˙ltim, Albert Serra (IPR).
Felicitats als candidats pels resultats electorals i moltes grÓcies als rodencs i rodenques per l'alta participaciˇ en la jornada electoral del 26M.

Com a tertulians es va comptar amb Toni Mayans, NarcÝs Freixa, Pep Bas, Tati GutiÚrrez, Maria Masoliver i Miquel Pradell. El programa va ser condu´t per Montse Verdaguer.

Podeu tornar a escoltar el programa als Arxius Relacionats o clicant aquÝ.Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: