Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Durant tot el mes de juny, comprar al barri té premi

Bookmark and Share
Imatge del cartell de la 9a campanya de dinamització comercial de la Xarxa de Barris Antic.
Ampliar en una finestra emergent Imatge del cartell de la 9a campanya de dinamització comercial de la Xarxa de Barris Antic.
Data de publicació: 30.05.19 16:24
Es tracta de la 9a campanya conjunta de dinamització comercial i territorial de la Xarxa de Barris Antic amb Projectes. Són 30 premis cedits per les 30 poblacions participants, entre elles Roda de Ter, amb els quals podràs gaudir de les millors experiències de casa nostra.

Arriba la 9ª campanya conjunta de dinamització comercial i territorial dels municipis de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes. Durant tot el mes de juny de 2019, comprar al barri té premi, exactament 30 premis cedits per les 30 poblacions participants enguany amb els quals podràs gaudir de les millors experiències de casa nostra: gastronomia, nits d’hotel, espectacles, esports, visites guiades... Durant tot el mes els establiments associats repartiran unes butlletes entre els clients perquè les omplin amb les seves dades i les dipositin a les urnes habilitades a l’efecte.

Un cop finalitzada la campanya, entre totes les butlletes participants es sortejaran els 30 premis disponibles de cada població i entre totes les 30 butlletes premiades es sortejarà el comerciant que visitarà Balaguer, i a Roda de Ter ens visitarà un comerciant de Solsona. En aquesta edició a Roda de Ter continuem oferint la visita comentada al Museu Arqueològic de l'Esquerda i al jaciment de l’Esquerda, que té molt bona acollida, i un dinar en un restaurant de la població. A més, hi ha un premi gentilesa de l’Associació Roda de Comerciants (ARC) que consisteix en una panera.

Els premis de la campanya es podran veure durant tot el mes a l’aparador de Pastisseria Prat de Roda de Ter. El sorteig dels guanyadors serà el dia 4 de juliol a les 21.30h al local social de l’Associació Roda de Comerciants (ARC), situat a les oficines municpals de Can Vinyets de Roda de Ter, i l’entrega dels premis està prevista pel dia 12 de juliol, a les 21h, al vestíbol del Teatre Eliseu.

La iniciativa sorgeix de la Xarxa de Barris amb Projectes que es va crear l’any 2007, com a espai de trobada i intercanvi d’idees entre els ajuntaments que impulsen plans de millora de barris. L’objectiu és el de recuperar la centralitat comercial dels nuclis històrics i, així, el seu paper de referència en els municipis.

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: