Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

L’Ajuntament de Roda de Ter haurà de pagar més de 340.000 euros a l’empresa que va construir la biblioteca municipal

Bookmark and Share
Biblio1
Primera planta de la Biblioteca Bac de Roda.
Data de publicació: 04.10.12 11:30
L’actual equip de govern manifesta que assumeix amb responsabilitat aquesta situació sobrevinguda i ja està treballant per interposar recurs d’apel·lació i intentar millorar els termes de la sentència.

L’Ajuntament de Roda de Ter haurà de pagar 340.883 € a l’empresa que va construir la Biblioteca Municipal Bac de Roda (Agbar Instalaciones SLU, actualment Emte Services SAU), en concepte d’obra executada i no reconeguda, interessos de demora i costos judicials.

L’Ajuntament de Roda de Ter va recepcionar les obres de la biblioteca el mes d’abril de 2008, data que va ser inaugurada oficialment. L’empresa constructora va promoure contenciós administratiu contra la liquidació final d’obres aprovada per l’ajuntament el desembre de 2009, ja que reclamava revisió de preus i haver realitzat més obra prevista que en el projecte.

L’actual equip de govern manifesta que assumeix amb responsabilitat aquesta situació sobrevinguda i ja està treballant per interposar recurs d’apel·lació i intentar millorar els termes de la sentència, tot i que aquesta condemna suposarà un cop important per a les finances locals i condicionarà les accions i inversions del consistori.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: