Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

L'Ajuntament de Roda agraeix la implicació de les escoles i voluntaris a la plantada d'abres a la Muntanyeta

Bookmark and Share
Plantada d'arbres i arbustos a la Muntanyeta, el 19 de febrer del 2013.
Ampliar en una finestra emergent Plantada d'arbres i arbustos a la Muntanyeta, el 19 de febrer del 2013.
Després de la plantada d'arbres, hi va haver un didàctic espectacle de titelles.
Ampliar en una finestra emergent Després de la plantada d'arbres, hi va haver un didàctic espectacle de titelles, a la Muntanyeta.
Data de publicació: 21.02.13 19:37
Més de 500 nens i nenes de les escoles d'infantil i primària de Roda de Ter i diversos voluntaris han fet que la plantada d'arbres i arbustos a la Muntanyeta hagi estat un èxit.

La Muntanyeta de Roda de Ter compta a partir d’aquesta setmana amb 250 arbres (roures, alzines, aurons blancs, moixeres de pastor i nogueres) i 150 arbustos (boixos, saücs, sanguinyols i rosers de bosc) acabats de plantar. La feina va anar a càrrec ni més ni menys que de més de 500 alumnes de les dues escoles d’infantil i primària de Roda de Ter. Aquesta iniciativa, encapçalada per la regidoria de Medi Ambient, forma part d’un projecte que pretén que la Muntanyeta torni a ser un espai trepitjat i estimat pels rodencs i en el que un grup de voluntaris ha estat treballant durant mesos per preparar i organitzar-ho tot. El 19 i 20 de febrer van ser dos dies d’intensa feina. Els nens i nenes es van repartir per grups i van començar a arribar a la Muntanyeta de bon matí. Hi van haver grups tant als matins com a les tardes. Abans de posar-se a plantar, als nens i nenes se’ls explicava la importància de la plantada i després d’esmorzar, van anar pujant per grups d’edat a la part de dalt de la Muntanyeta, on se’ls lliuraven els arbrets que ells mateixos plantaven. Després, se’ls va explicar el conte de 'L’Home que plantava arbres' i es va oferir una dinamització de caire festiu a càrrec d’en Joan Petit. Els Horts Municipals que hi ha just al costat de la Muntanyeta, i que es van inaugurar l’any passat, també formen part d’aquest projecte de recuperació de la zona: “La Muntanyeta és un lloc que tothom mira i ningú veu”, segons va assegurar el regidor de Medi Ambient, Xavier Montané. Des de l'Ajuntament de Roda de Ter es vol donar les gràcies a les dues escoles de Roda per la seva implicació i també a tots els voluntaris que han fet possible que el 19 i 20 de febrer fos un èxit. També s'agraeix la feina de la tècnica de Medi Ambient, Àngela López, i del personal de l'ajuntament que ha col·laborat en el projecte.

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: