El Rodafolk 2023 torna a la plaça Major de Roda de Ter

Última revisió 07-07-2023 13:11
06/07/2023

Roda de Ter acull una nova edició del Rodafolk, el festival de música tradicional que té lloc els dies 8, 15 i 16 de juliol.

L'Orquestrina Trama i l'Esbart Dansaire de Mollet actuaran a Roda de Ter en una nova edició del Rodafolk. Com a novetat, el Rodafolk torna a la plaça Major del poble, després de molts anys de celebrar-se a la plaça del barri Sant Sebastià, amb al concert ball que ens oferiran Orquestrina Trama, el dissabte, 15 de juliol, a les 20h. Pel que fa el diumenge, el Rodafolk es trasllada a l'escenari del Teatre Eliseu per presentar l'espectacle Follia, 7 glops de deliri. Els de Mollet actuaran a les 19h.

Com a novetat, l'edició d'aquest any comença el dissabte 8 de juliol amb un taller de ball folk. Els professors de l'Escola Municipal de Música El Faristol Laia Rovira i Joel Díaz són els encarregats d'impartir aquest taller, que és gratuït i requereix inscripció prèvia. 

El Rodafolk és una iniciativa de l'Ajuntament de Roda de Ter. 

  • Entrevista a Joan Parera, programador del Rodafolk: Aquí.

 

TALLER DE BALL FOLK

 

Aquest juliol, com a novetat, l’Escola Municipal de Música El Faristol participarà en el Festival Rodafolk amb un taller gratuït de danses el dia 8 de juliol de 18 h a 20:30 h a càrrec de Joel Díaz i Laia Rovira. Ensenyaran a ballar el cercle circassià, la gavota, el vals familiar, el ball pla, el xotis, la xampanya i molts més! Vine amb amics o amb tota la família i prepara’t per gastar les espardenyes! Per participar-hi cal fer una inscripció prèvia aquí.

Més info.

Cartell del Rodafolk 2023
Cartell del Rodafolk 2023