Obertes les inscripcions al taller Banda Jove, a l'Escola de Música El Faristol

Última revisió 27-10-2022 11:45
27/10/2022

Aquest curs, l'Escola Municipal de Música El Faristol torna a oferir el taller Banda Jove. És un taller de llarga durada que consisteix a crear un conjunt instrumental per a exalumnes o altres joves músics, que els vingui de gust mantenir-se vinculats a la música tot i que els seus horaris entre setmana siguin complicats.

Si trobeu a faltar tocar en grup, voleu tenir eines i repertori per formar la vostra pròpia banda però les agendes no us permeten venir a l'escola entre setmana, aquesta és la vostra oportunitat!

El taller es desenvoluparà en 10 sessions (format combo) de dues hores, repartides del 19 de novembre a mitjans d'abril, un dissabte cada dues setmanes aproximadament. Hi haurà 5 membres del professorat que s'encarregaran de gestionar el taller i cada un farà dues sessions en les quals es muntarà un tema del repertori (per tant en total es faran 5 temes). El curs culminarà amb un concert al Festival de Combos de l’Esquirol, a l'abril.

El preu complet del taller és de 150 € per alumne (possibilitat de fraccionar el pagament en dos de 75 €).

Les inscripcions ja estan obertes i la data límit és el 10 de novembre! Si us voleu inscriure o tenir més informació cliqueu aquí.

 

 

Escola Municipal de Música El Faristol
Escola Municipal de Música El Faristol