Últims programes de L'Ajuntament respon de Ràdio Roda, abans de les eleccions municipals

Última revisió 01-03-2023 09:46
01/03/2023

El primer programa d’aquesta última ronda es va emetre el dilluns 27 de febrer de 2023, amb l’alcalde de Roda de Ter, Roger Corominas. L’actual alcalde ja va anunciar que fa un pas al costat i no optarà a la reelecció com a candidat d’ERC a l’alcaldia de Roda de Ter, per tant, va ser el seu últim programa també com a representant polític al consistori rodenc.

El programa L’Ajuntament respon de l'emissora municipal Ràdio Roda (107.6 FM - www.radioroda.cat) ha iniciat l’última ronda d’intervencions dels membres que formen el consistori rodenc, dins d’aquest mandat 2019-2023. Les eleccions municipals tenen lloc el 28 de maig i, a causa del calendari electoral, el programa finalitza el 3 d’abril. El primer programa d’aquesta última ronda es va emetre el dilluns 27 de febrer de 2023, amb l’alcalde de Roda de Ter, Roger Corominas. L’actual alcalde ja va anunciar que fa un pas al costat i no optarà a la reelecció com a candidat d’ERC a l’alcaldia de Roda de Ter, per tant, va ser el seu últim programa també com a representant polític al consistori rodenc.

Roger Corominas va inciar la seva trajectòria política a l’Ajuntament de Roda de Ter l’any 2011 com a regidor de l’equip de govern. En el següent mandat va formar part de l’oposició. Corominas tanca el seu pas per l’ajuntament amb aquests tres últims anys com alcalde. Podeu escoltar el seu últim programa a aquí.

L'Ajuntament respon és un programa presentat per Montse Verdaguer. S'emet en directe els dilluns a les 8 del vespre i es repeteix dimarts a les 9 del matí, dijous a les 2 del migdia i dissabte a les 10 del matí.

 

CALENDARI dels propers programes:

6 DE MARÇ         ERC
13 DE MARÇ      Junts x Roda
20 DE MARÇ      IPR
27 DE MARÇ      Marc Verdaguer
3 D’ABRIL            Albert Aguilar

CALENDARI ELECTORAL

3 d’abril               Publicació decret de convocatòria d’eleccions
12 de maig         Inici campanya electoral – Inici entrevistes als candidats i candidates a les eleccions municipals de Roda de Ter.
26 de maig         Final campanya electoral
27 de maig         Jornada de reflexió
28 de maig         Eleccions municipals – Programa Nit electoral (Ràdio Roda)

L'alcalde, Roger Corominas, quan va acabar el programa L'Ajuntament respon del 27 de febrer del 2023.
L'alcalde, Roger Corominas, quan va acabar el programa L'Ajuntament respon del 27 de febrer del 2023.