Agenda

  Selecciona la categoria que vulguis consultar
Dv. 06
NOV
Acte de reconeixement a la trajectòria del Sr. Ricard Torrents Bertrana
Des de les 19:00 fins a 20:30

El Sr. Ricard Torrents Bertrana (Folgueroles, 1937) és membre fundador de la Fundació Miquel Martí i Pol (2006) i n’ha estat patró fins a 2020. Des de la Fundació es vol reconèixer i agrair la implicació de l’acadèmic en la institució i en el patrimoni literari en general.

Ds. 07
NOV
Visites comentades fins la Fàbrica de La Blava
4€
Des de les 07:00 fins a 13:30

Dues sessions per fer la visita comentada i guiada per l’exposició permanent i la seu de la Fundació i el recorregut fins a la fàbrica Tecla Sala amb explicació de la indústria i lectura de poemes.

Dg. 15
NOV
Acte d'homenatge a la plaça del poeta
Des de les 12:00 fins a 13:00

Acte d’homenatge en record al poeta en el 17è aniversari de la seva mort que tindrà lloc a la plaça del cementiri, coneguda també com a plaça del poeta.L’acte consistirà en un recital de textos de l’autor, a càrrec de la rapsoda Anna Miralpeix, i la interpretació de peces musicals a càrrec de l’Escola Municipal de Música El Faristol.

Dv. 20
NOV
Lectura comentada de Cinc esgrafiats a la mateixa paret de Miquel Martí i Pol. A càrrec de Víctor Sunyol i Pep Paré.
Des de les 19:00 fins a 20:30

Víctor Sunyol i Pep Paré conduiran la lectura comentada del llibre Cinc esgrafiats a la mateixa paret de Miquel Martí i Pol publicat l’any 1975 amb gravats del Grup Tarot.

Ds. 21
NOV
JU. Amb veu pròpia. Accions poètiques. Roda de Ter
Des de les 20:00 fins a 21:30

JU (Judith Puigdomènec) ha creat un espectacle únic en el qual posa veu a poetes com ara Miquel Martí i Pol, Pere Vilanova, Víctor Sunyol, Jaume Coll i Mariné, Ovidi Montllor, entre d’altres, i ho fa acompanyada de la delicadesa de les notes d’un violí i de l’harmonia dels acords d’una guitarra. Les cançons de la JU obren la consciència del públic, a la vegada que mouen sensibilitats.
Violí: Coloma Bertran
Guitarra: Ricard Puigdomènech
Veu: Judith Puigdomènech

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 15-06-2015 13:11