La revista "Roda de Ter" regala un imant dels 70 anys de Ràdio Roda

Última revisió 21-12-2020 14:33
21/12/2020

El número 774 de la revista "Roda de Ter" ja la podeu comprar als punts de venda habituals. Aquesta és l'edició de Nadal que correspon als mesos d'octubre-desembre de 2020 i amb la qual es regala un imant per commemorar els 70 anys de Ràdio Roda (107.6FM). Durant aquest 2021, l’emissora municipal acompanyarà la imatge de Ràdio Roda amb un logotip i una identitat visual del 70è aniversari amb la frase “Tota una vida”.

Pel que fa a la fotografia de portada d'aquesta edició de la revista "Roda de Ter", s’ha optat per una postal d'Àlex Sánchez d'un dels diorames més representatius de l'Agrupació Pessebrista de Roda de Ter: els tres Reis d'Orient quan arriben a Roda de Ter pel Pont Vell. Hem escollit aquesta fotografia per la seva temàtica i perquè ens serveix de merescut homenatge a l'agrupació per la seva tasca. A causa de les mesures de la COVID-19, aquest Nadal no s'obre al públic l'exposició de diorames

En aquesta edició, hi trobareu un repàs de les principals notícies que han succeït al nostre municipi durant aquest període. Una vegada més, es compta amb la col·laboració d'entitats com la Biblioteca Bac de Roda, el Museu de l'Esquerda, l'Arxiu Memòria Històrica de Roda o el Banc de la Llavors, entre d'altres, que tenen seccions fixes en cada edició.
 

La revista es complementa amb articles d'opinió i les col·laboracions d'altres entitats. Podeu comprar la revista, al preu de 3,15 euros, als següents punts de venda:

• Estació de Serveis Feixas Aulet
• Llibreria-papereria Can Manolito
• Queviures Sallent
• Forn de pa Can Teiona (C. Ramon Martí)


Molt bon Nadal i bones festes.

Portada de l'edició del Nadal 2020 de la revista RDT, amb l'imant dels 70 anys de Ràdio Roda
Portada de l'edició del Nadal 2020 de la revista RDT, amb l'imant dels 70 anys de Ràdio Roda