Calendari de les obres de reparació del ferm de la Ctra. C-153 en el tram que passa per Roda de Ter

Última revisió 13-04-2021 13:50
13/04/2021

El dilluns 12 d'abril la Generalitat de Catalunya va començar les obres de reparació del ferm de la carretera C-153 de Tavèrnoles fins a l'Esquirol. Adjuntem la previsió de calendari de les obres en el tram que passa per Roda de Ter. El pla d'obra queda supeditat a la climatologia.

CALENDARI OBRES DE REPAVIMENTACIÓ
⏰L'horari de treball és de 9 h fins a 19 h. Es donarà pas alternatiu als vehicles.
 
??ïDIMECRES 14. Creu de Codines: des del semàfor fins a la rotonda. Els treballs de repavimentació es faran als dos carrils.
??ïDIJOUS 15. Tota la rotonda de la Creu de Codines. Sortida dels vehicles del polígon Puig Vell pel carrer dels Molins.
??ïDIVENDRES 16. Es tallarà el semàfor de la Plaça Verdaguer i es repavimentarà el carril dret de la carretera fins a la cruïlla del carrer Santa Tecla (carretera de Barcelona).
??ïDILLUNS 19. Des de la rotonda de la Creu de Codines fins a la cruïlla del carrer Santa Tecla (Carretera de Barcelona). Carril esquerre.
??ïDIMARTS 20. Carril dret de la carretera de Barcelona fins al Pont Nou.
??ïDIMECRES 21. Carril esquerre de la carretera de Barcelona fins al Pont Nou.
??ïDIJOUS 22. Des del Pont Nou fins a la cruïlla del carrer Cooperativa. Les obres de repavimentació es faran als dos carrils (esquerre i dret). A la tarda, es tallarà la rotonda en direcció a Manlleu i es desviaran els vehicles per l'Avinguda Miquel Martí i Pol.
??ïDIVENDRES 23. El mateix tram, però el carril esquerre.
??Disculpeu les molèsties

Barri de la Creu de Codines
Barri de la Creu de Codines