Càsting d'actors i actrius per tornar a representar els Pastorets de Roda

Última revisió 03-05-2022 12:08
03/05/2022

El Teatre Eliseu acollirà el dissabte 7 de maig, un càsting d’actors i actrius amb l’objectiu de recuperar el Nadal d’aquest 2022 les representacions de L’«Encís del Pessebre».

Una comissió treballa perquè es torni a representar els Pastorets de Roda de Ter, obra en vers de Jaume Salés Sanjaume (1932-20210) que a la dècada dels vuitanta va tenir molta popularitat i que ara fa uns anys es va deixar de representar. 

L’objectiu és trobar persones de totes les edats que vulguin implicar-se per fer de pastor/res, dimonis/és, àngels... i involucrar-se per tirar endavant el projecte.

Les inscripcions per participar al càsting es poden fer a L'espai (Avinguda Diputació, 7), enviant un correu a lespai@lespai.cat o bé trucant o al whatsapp del telèfon 621207406 (a partir de les 6 de la tarda). 

UN TEXT REPRESENTAT PER PRIMER COP L'ANY 1979

L’Encís del Pessebre, els Pastorets de Ter, es van entrenar el Nadal de 1979 amb direcció del mateix Jaume Salés Sanjaume i amb música de Xavier Baurier. Entre les singularitats del text hi ha que les escenes se situen en l’època actual i es fa un salt enrere fins a l’època de Crist, un plantejament molt innovador per l’època. L’any 2009, el text es va publicar en format llibre.  

Càsting d'actors i actrius per tornar a representar els Pastorets de Roda
Càsting d'actors i actrius per tornar a representar els Pastorets de Roda