Cristina Riera és l'autora del cartell de la Festa Major 2021 de Roda de Ter

Última revisió 20-09-2021 10:53
20/09/2021

Us heu fixat en el cartell de la Festa Major de Roda de Ter? No us recorda a un "buscant a Wally a la rodenca"? La seva autora, Cristina Riera, ens explica d'on ha sorgit la idea del cartell.


Avui us presentem l'autora del cartell de la Festa Major 2021 de Roda de Ter. És la Cristina Riera Tomàs. És dissenyadora gràfica i des del 2016 està treballant al Departament de Marketing del Grup Benito Novatilu (Fabricants d'il·luminació i mobiliari urbà). És veïna de Les Masies de Roda i actualment viu a Manlleu.
La Cristina ens ha explicat d'on va sorgir la idea del cartell: "La idea ve en fer una cosa totalment diferent de la dels altres anys. Els últims anys s'havia fet el cartell a través de la fotografia o del fotomuntatge i vaig veure adient fer un cartell més il·lustratiu. Un recull d'il·lustracions pensant amb totes les activitats que es feien al poble. Un mini món amb mil detalls de la Festa Major de Roda de Ter. Un "buscant a Wally a la rodenca", on no et puguis cansar de buscar detalls". La Cristina també ha explicat que ha utilitzat un traç orgànic "per fer-ho més proper" i que ha escollit els colors amb tons blaus i grocs perquè són els de l'escut del poble.
Moltes gràcies, Tyna, ens agrada molt!

 

Cristina Riera Tomàs, autora del cartell de la Festa Major 2021 de Roda de Ter
Cristina Riera Tomàs, autora del cartell de la Festa Major 2021 de Roda de Ter