Durant el mes de juny, comprar al poble té premi

Última revisió 31-05-2022 12:01
31/05/2022

La 12ª campanya conjunta de dinamització comercial dels municipis de la xarxa de Barris Antics amb Projectes es torna a celebrar de l’1 al 30 de juny com habitualment. Durant tot el mes, comprar al poble té premi, exactament 33 premis cedits per les 32 poblacions participants amb els quals podràs gaudir de les millors experiències de casa nostra: gastronomia, nits d’hotel, espectacles, esports, visites guiades... 
Durant tot el mes de juny els establiments associats repartiran unes butlletes entre els clients perquè les omplin amb les seves dades i les retornin. Entre totes les butlletes participants es celebrarà un sorteig el dia 4 de juliol a les 3h de la tarda al local social de l’Associació Roda de Comerciants (primer pis de la Casa dels Capellans) al qual tothom està convidat i el lliurament dels vals als premiats es farà el dissabte dia 16 de juliol perquè puguin gaudir dels mateixos quan més aviat millor.
Com en la darrera edició s’entregarà 1 premi a cada guanyador o sigui hi haurà 33 premiats que obtindran 1 val cadascun per visitar, conèixer i gaudir de les diferents poblacions repartides en tot el territori català. Entre les butlletes guanyadores es farà un altre sorteig per decidir qui serà el comerciant afortunat que podrà gaudir d’un dels premis que enguany ha tocat a Mediona.

Es repartiran també unes butlletes informatives a totes les cases per donar a conèixer la campanya.

 

Més informació: https://xarxabarris.cat/

Instagram: xarxabarris. https://www.instagram.com/xarxabarris/

Facebook: Barris Antics. Compra i Guanya. https://www.facebook.com/xarxabarris

Imatge del cartell de la 12a campanya Xarxa Barris (2022)
Imatge del cartell de la 12a campanya Xarxa Barris (2022)