L'alcalde de Roda de Ter, Roger Corominas, obre la temporada del programa L'Ajuntament respon de Ràdio Roda

Última revisió 05-10-2021 09:46
05/10/2021

 

L’alcalde de Roda de Ter, Roger Corominas (ERC), va ser el primer convidat de la nova temporada del programa de L’Ajuntament respon de l’emissora municipal Ràdio Roda (107.6 FM) que es va fer en directe ahir dilluns a les 8 del vespre, després de la parada de l’estiu.

Durant els 60 minuts de programa, Roger Corominas va parlar de quina és la situació de la COVID-19 a la nostra població, també va fer un repàs dels principals punts del ple municipal de setembre i va parlar de com el nostre municipi està en el camí de la transició energètica, entre d’altres temes.

L’alcalde va acabar el programa recomanant un tema de l’últim disc de Feliu Ventura, ja que a més de ser un dels seus artistes preferits, va aprofitar per recordar que el músic actua el 22 d’octubre al Teatre Eliseu.

L’Ajuntament respon és un programa setmanal en el que els membres del consistori rodenc expliquen l’actualitat municipal des del seu punt de vista. En aquest nova temporada, s’incorpora un nou torn a la roda que fan cada dilluns equip de govern i oposició, ja que el regidor Marc Verdaguer ha passat a ser regidor no-adscrit, i des d’ara comptarà també amb el seu espai a la ràdio i ja no vindrà amb el grup municipal d’IPR.

El programa el podeu escoltar en directe el dilluns a les 8 del vespre i s’emet la repetició el dimarts a les 9 del matí, el dijous a les 2 del migdia i el dissabte a les 10 del matí.

Podeu tornar a escoltar el programa aquí.

L'alcalde, Roger Corominas, a l'estudi 1 de Ràdio Roda, el dilluns 4 d'octubre de 2021
L'alcalde, Roger Corominas, a l'estudi 1 de Ràdio Roda, el dilluns 4 d'octubre de 2021