L'EnCanta tanca la seva edició amb més públic

Última revisió 16-05-2022 14:37
16/05/2022

Moltes gràcies a les més de 1.300 persones que heu assistit a la cinquena edició de l’EnCanta, el Festival de petit format de cantautores i cantautors que s’ha fet a Roda de Ter del 12 al 15 de maig.

Han sigut 13 propostes repartides en 4 escenaris, situats a diferents punts del municipi. Gràcies a totes les persones que heu fet possible una nova edició del festival de petit format de cantautores i cantautors.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Ter, Roger Canadell, valorava aquesta cinquena edició just quan va acabar l'últim concert que va tenir lloc el diumenge a la tarda a l'escenari de la Casa 1 d'Octubre: “Estem molt satisfets de com ha funcionat aquesta cinquena edició, una edició amb la qual tornem a la normalitat” després de les dues últimes que van estar marcades per les mesures covid-19. El regidor va donar les gràcies als artistes, al públic, als 20 voluntaris que van col·laborar-hi i a totes les persones que van implicar-se per fer-lo possible. “Hem assolit l’EnCanta amb més públic de les edicions celebrades fins ara i hem passat dels 1.300 assistents”. També va destacar els diversos escenaris amb els quals s’ha comptat i en destacava la Capella del Sòl del Pont, que aquest any, sense les restriccions a causa de la pandèmia, s’ha pogut recuperar. 

La propera edició de l’EnCanta ja té data i serà de l’11 al 14 de maig del 2023. Us hi esperem!

Ens encanta l'EnCanta!