Reobert a la circulació de vehicles el Call de la Capella

Última revisió 25-08-2022 07:20
16/08/2022

S'ha remodelat dins de l'actuació integral que es fa al carrer Verge del Sòl del Pont

Aquest dilluns,15 d'agost, es va reobrir a la circulació de vehicles el carrer del Call de la Capella. Aquesta important via d'accés, entre d'altres, al nucli urbà des del Pont Vell o al Polígon de Malars ha estat tallada des de l'1 de juliol dins de l’actuació de remodelació integral del carrer Verge del Sòl del Pont. El termini inicialment previst s'ha reduït en prop de 15 dies després d'introduir petits canvis en el projecte amb l'objectiu que aquest tram que suporta molta de la mobilitat del municipi pogués tornar a estar operatiu amb el mínim de temps possible.

En el període que s'han allargat les obres del Call de la Capella s'ha garantit el pas dels vianants habilitant punts de pas provisionals que han estat degudament senyalitzats.

Un cop reobert al trànsit, els operaris continuen treballant al carrer Verge del Sòl del Pont que és on es fa el gran gruix de la intervenció. El projecte de remodelació del qual ara se n'executa la primera fase, vol —entre d’altres— pacificar el trànsit creant una plataforma única, implantant punts de descans i de socialització per als veïns o renovant tota la xarxa d'il·luminació o la xarxa d'aigües. El conjunt d'aquesta actuació va iniciar-se al 19 d'abril i la previsió és que les obres s'allarguin fins al mes de novembre.