Setmana Activa't, del 16 al 22 de maig

Última revisió 09-05-2022 14:37
09/05/2022

Roda de Ter i Les Masies de Roda organitzen una setmana plena d'activitats adreçades a la gent gran activa i no tan gran. 


Ja tenim aquí el programa de la Setmana Activa't, una setmana dedicada a la gent gran activa i no tan gran. La setmana té lloc del 16 al 22 de maig amb activitats al matí i a la tarda. Convertirem els tallers setmanals en activitats intergeneracionals o en portes obertes. Dins aquesta setmana, també s'hi ha inclòs l'Homenatge de les Noces d'Or i l'Homenatge a la Gent Gran. L'entrega dels obsequis a les persones homenatjades es farà a domicili.
Per fer les inscripcions de les activitats que ho requereixen, cal adreçar-se a les oficines de Serveis Socials de Roda de Ter, de dilluns a dijous de 9 a 11h del matí o a l'Ajuntament de Les Masies de Roda, els matins de 9 a 14h i tarda de dilluns de 16 a 20 h.

DATA LÍMIT INSCRIPCIONS: 12 DE MAIG. (Les activitats que requeixen inscripció són les que porten un asterisc).


La Setmana Activa't està organitzada des de l'Espai Activa't, conjuntament amb els Ajuntaments de Roda de Ter i Les Masies de Roda i hi col·laboren el projecte Sòl del Pont i el mateix casal d'avis de Can Planoles. Els protagonistes seran els usuaris dels Espais Activa't, en una setmana on es busca la interrelació entre les diferents generacions i per aquest motiu també hi col·laboren les escoles Emili Teixidor i Mare del Déu del Sòl del Pont.