Joan Moreno i Parés

Regidor de l'oposició

(Rodem!)

Nascut el 1974.
Formació professional mecànica industrial, actualment administratiu.
Ha estat secretari d'organització dERC de Vic; Conseller Nacional d'ERC; membre fundador de Reagrupament; tresorer del Casal Manel Viusà; ponent de la Comissió de Debat del Procés de Vinaròs; membre de la Plataforma en Defensa de l'Ebre - Delegació d'Osona.
També ha estat membre de la coordinadora de recollida signatures Pro-Seleccions Esportives Catalanes; de la Plataforma Ràdio Vic en Català; un dels promotors de la senyera més gran de món i un dels membres de la Coordinadora Nacional de l'ANC.
Actualment és militant del PDCAT, i soci d'Òmnium Cultural i de l'ANC.

Ha estat membre dels Geganters de Roda; dels Pastorets Infantils de Roda; de la Junta del Barri de la Prada; del Consell Escolar de l'Escola Mare de Déu del Sòl del Pont; de la Comissió de Festes del Carrer de Gurb de Vic; i un dels promotors de la creació de la Colla Castellera Nyerros de la Plana.

Actualment és membre de la Junta directiva de l'Associació i patronat de la fundació de Sant Tomàs; membre dels Diables del Pont Vell; i soci del Centre Excursionista de l'Esquirol.

Membre del Consell Assessor en matèria de Museus de la Comarca d'Osona.

 

Actualment és regidor a l'oposció, però en la legislatura passada va ser segon tinent d'alcaldia i regidor de serveis, medi ambient i governació amb una dedicació parcial de la jornada del 30% i una retribució anual d' 11.907€ que es paguen en 12 mensualitats.

Retribucions totals rebudes durant l'any 2023: 6.462,97€ de nòmines (fins al juny) i per assistència als plens municipals (a partir del juny).
Joan Moreno

Et pot interessar

Última revisió 14-03-2024 09:06