XII Fira de la Llavor Tradicional | Conferència "El consum comunitari"

Activitat del cicle “Altres Veus” sobre Sobirania alimentària hi anirà a càrrec d’Agustí Corominas. El cicle s'emmarca en els actes de la Fira de la Llavor.

Diuen que com a consumidors tenim molt de poder. Estem d’acord en aquesta afirmació? Autolimitem el nostre paper al reduir-nos només a persones consumidores? Les cooperatives de consum són quelcom més. De fet, el cooperatives, una pràctica molt arrelada a Catalunya, està basat en la recuperació del concepte de comunitat, de compartir, de lluitar plegades. Què és una cooperativa o grup de consum? Explorem possibilitats?

"Altres veus" és un cicle de conferències promogut per la Diputació de Barcelona per tractar temes d'actualitat amb experts amb reconeixement públic: escriptors, pensadors, especialistes reconeguts i persones referents dels mitjans de comunicació que generen opinió. Amb "Altres Veus" es vol promoure la reflexió sobre temes candents, agitar el debat com a via per a l'entesa i la convivència i, fomentar l'esperit crític per ajudar a crear una ciutadania activa compromesa amb la seva comunitat i el seu entorn.

Un dels cicles programats és sobre l’àmbit temàtic de la “sobirania alimentària” coordinat per Gustavo Duch. I ens planteja: Què menjarem al futur? La sequera que patim, té solució? I els incendis, la crisi climàtica, tenen relació amb les nostres dietes? D’on arriben els alvocats que trobem als mercats? Aquestes i moltes altres preguntes apareixen tot sovint en les nostres converses, a les xarxes socials i als mitjans de comunicació. És normal, som el que mengem i ens preocupa tot el que deriva d’aquest acte. Però, a més a més, en aquests moments de crisi eco-social aquest és un debat molt important, i val la pena disposar de bona informació.

Més informació (clica aquí)

 Mes informació des de la web de la Fira de la Llavor (clica aquí).

24/04/2024
Hora inici 19:00
93 854 00 77
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09-04-2024 08:57