292 atletes participen a la 19a Cursa Entre Ponts

Última revisió 08-01-2024 15:11
27/12/2023

El 26 de desembre de 2023, dia de Sant Esteve, 292 atletes varen participar a la Cursa Entre Ponts que va arribar a la seva 19a edició, a Roda de Ter.

A les 10:15h es va donar el tret de sortida a la cursa aleví, amb un recorregut de 250m pel carrer Bac. Hi van prendre part 16 petits atletes de fins a 7 anys.

Seguidament es va disputar la cursa infantil, de 8 a 11 anys, amb 22 participants fent un recorregut de 500m pel mateix carrer Bac.

Finalment a les 10:30h es va iniciar la cursa de 5Km, on es feien dues voltes d’un circuit urbà passant pels llocs més emblemàtics de Roda de Ter.
El primer corredor en finalitzar els 5km va ser l’atleta Ilias Asskali del CA Vic
amb un temps de 16’07”, i la primera dona va ser Marina Casals del CN Vic ETB amb un temps de 18’58”.
Podeu consultar les classificacions complertes als documents adjunts.

L’organització agraeix la col·laboració de tots els voluntaris que varen fer possible la cursa i a tots els participants per venir un any mes a gaudir de la Cursa Entre Ponts.

Els resultats els podeu consultar a DSport Sistema de Cronometratge i Inscripcions Online per tot tipus de Curses