Cavalcada de Reis. Novetats i recorregut

Última revisió 05-01-2024 18:57
22/12/2023

ACTUALITZACIÓ PERMANENT.
A causa de la meteorologia, la cavalcada de Reis de Roda de Ter tindrà alguns canvis respecte al programa inicialment previst.

* El recorregut de la cavalcada serà més curt. Passarà pel carrer Sant Sebastià (sortida a les 18.30 h) i continuarà pels carrers de la Cooperativa, Bac de Roda i acabarà a Plaça Major.

* L'adoració al pessebre, la rebuda de Melcior, Gaspar i Baltasar i l'entrega de coques es farà a les 19 h al Teatre Eliseu.

La comitiva màgica començarà a circular pels carrers de Roda de Ter a les 18.30 h pel carrer Sant Sebastià i continuarà pels carrers de la Cooperativa, Bac de Roda i finalitzarà a la Plaça Major. La pluja ha provocat que l'itinerari inicial s'hagi hagut d'escurçar. La visita culminarà amb la rebuda dels tres reis que es trasllada al Teatre Eliseu. Allà es farà l'ofrena del pessebre, la rebuda a Melcior, Gaspar i Baltasar i els seus parlaments i l'entrega de coques.

Segons han informat Melcior, Gaspar i Baltasar al consistori rodenc, aquest any i com a novetat, a l'arribada també hi haurà coca sense gluten. El comunicat transmès pels patges reials diu: "Aquest any els Reis Mags portaran coca per als infants que tinguin al·lèrgies o intoleràncies al gluten. Els Reis agrairan que algun familiar ho recordi per evitar confusions i així tothom pugui gaudir d'aquesta nit tan màgica, sense preocupacions".

CANVIS DE PROGRAMACIÓ A CAUSA DE LA PLUJA
DIVENDRES 5 DE GENER


18.30 h - Arribada de la cavalcada al carrer Sant Sebastià, carrer de la Cooperativa, carrer Bac de Roda, Plaça Major, carrer Ramon Martí, Plaça Catalunya, carrer Pep Ventura, carrer Bac de Roda i arribada a la Plaça Major.
19 h - Ofrena dels reis maig al Pessebre, rebuda de Ses Majestats els Reis d'Orient i entrega de coques al Teatre Eliseu.

ATENCIÓ
Es tallarà el trànsit rodat en alguns carrers adjacents a la Plaça Major per evitar que hi hagi circulació de vehicles durant la rua i durant els parlaments dels Reis d'Orient.

Si hi ha més incidències meteorològiques o canvis aquests es comunicaran a través dels mitjans de comunicació i xarxes socials de l'Ajuntament de Roda de Ter.


Us desitgem uns bons Reis!