Donació de projectors cinematogràfics a Roda de Ter

Última revisió 01-02-2023 11:00
27/01/2023

Aquesta setmana s'ha fet la firma oficial de la donació de divers material cinematogràfic, bàsicament projectors, més algunes càmeres, accessoris i complements diversos, a Roda de Ter. El material, un total de 40 peces, el podeu veure a l'exposició permanent de projectors de cinema amateur, d'aficionat i familiar que hi ha al primer pis de la Biblioteca Bac de Roda i ha estat cedit per Tomàs Pladevall, Isidre Ribas, Ramon Casas i Maria del Mar Isern.
La signatura oficial del document de la donació es va fer el dimarts 24 de gener. A l'acte, es va comptar amb l'alcalde de Roda de Ter, Roger Corominas, i el regidor de Cultura, Roger Canadell, acompanyats per les persones que han fet la donació. El director de fotografia, Tomàs Pladevall, va dir que es tracta "d'una col·lecció modesta que dona una visió del cine amateur" i considera que la biblioteca és un lloc ideal per dipositar-ho i exposar-ho al públic.
Des de l'Ajuntament de Roda de Ter donem les gràcies a Tomàs Pladevall, Isidre Ribas, Ramon Casas i Maria del Mar Isern per aquesta donació i us convidem a visitar l'exposició, la qual és d'accés gratuït en els horaris i dies d'obertura de la biblioteca.