Els "Tallers Musicals 2024" de l'Escola de Música El Faristol: una oportunitat formativa per a totes les edats

Última revisió 11-01-2024 12:13
11/01/2024

L'Escola de Música El Faristol presenta els "Tallers Musicals 2024", una iniciativa que ofereix oportunitats d'immersió musical per a persones de totes les edats. Aquest programa inclou tres tallers de curta durada per als interessats en desenvolupar les seves habilitats en àmbits específics.

TALLER DE VEU: DEL BARROC ALS NOSTRES DIES

Dirigit a persones a partir de 10 anys, independentment del seu nivell d'experiència, el Taller de Veu proporciona una oportunitat per a la descoberta i perfeccionament de les habilitats vocals. Amb una perspectiva que abasta des del Barroc fins als nostres dies, els participants es familiaritzaran amb tècniques vocals avançades i interpretació contextualitzada.

TALLER DE PIANO

El Taller de Piano està dissenyat per a aquells que desitgen aprendre o millorar les seves habilitats en aquest instrument. Obert a partir dels 10 anys, els participants exploraran melodies, acompanyaments, línies de baixos i voicings habituals, adquirint eines per aprofundir en l'expressió musical a través del piano.

TALLER DE MÚSICA EN FAMÍLIA PER A INFANTS

Dirigit a nens de 0 a 3 anys i les seves famílies, aquest taller busca explorar diferents universos musicals mitjançant el joc, els sons i els ritmes. L'Escola de Música El Faristol ofereix a les famílies una experiència de música compartida, creant una base musical per als més petits.

Amb els "Tallers Musicals 2024", l'Escola de Música El Faristol promou una experiència formativa sense artificis, proporcionant una plataforma d'aprenentatge per als amants de la música de totes les edats. Les inscripcions estan obertes per a aquells que busquen explorar noves facetes musicals i adquirir habilitats en un entorn educatiu i enfocat.

Més informació i inscripcions: AQUÍ