Estiu a La fàbrica. Cultura i literatura, 1 i 2 de juliol

Última revisió 21-06-2023 11:42
21/06/2023

L’1 i 2 de juliol se celebra «Estiu a La fàbrica. Cultura i literatura» amb una dotzena de propostes artístiques que tenen la literatura com a eix vertebrador i estrena el format festivalet per a públic de 0-12 anys.

La Fundació Miquel Martí i Pol i Cardant Cultura han presentat el festival que enguany fa un pas més i convoca la «Beca de creació i residència Estiu a La fàbrica».

La programació es va donar a conèixer en una roda de premsa que es va fer al costat de l’antiga fàbrica de La Blava. El festival cultural d’arrel literària va néixer fa tres anys amb la voluntat de recuperar l’entorn de
La fàbrica La Blava de Roda de Ter com espai literari, cultural i social, i com indret de creació. Està pensat en format taquilla inversa per adaptar-se a totes les butxaques.

Ho van explicar a la premsa l'alcalde de Roda de Ter, Toni Mas, la directora de la Fundació Miquel Martí i Pol, Montse Caralt, i el responsable de programació de Cardant Cultura, Jordi Vidal. Aquest és el primer acte de Toni Mas com alcalde de Roda de Ter.

Podeu ampliar la informació a la web de la Fundació Miquel Martí i Pol.