Melcior, Gaspar i Baltasar porten molta il·lusió i una mica de la desitjada aigua

Última revisió 05-01-2024 23:05
05/01/2024

Un 5 de gener més, els Reis d'Orient han tornat a Roda de Ter per repartir màgia i il·lusió. Melcior, Gaspar i Baltasar han vingut acompanyats de la desitjada pluja. L'aigua ha fet que la comitiva real hagués d'escurçar el recorregut i que l'ofrena al pessebre, l'entrega de les claus i l'obsequi de coques s'hagin acabat fent Teatre Eliseu, a cobert.
 

Aquest any, Melcior, Gaspar i Baltasar han estrenat recorregut a causa del tancament a la circulació de vehicles del Pont Vell. A 2/4 de 7 de la tarda, la comitiva ha sortit de la carpa municipal per continuar pel carrer de Sant Sebastià, Cooperativa, Bac de Roda i finalitzant a la plaça Major. El recorregut inicialment previst, però s'ha hagut d'escurçar per la pluja.

Al Teatre Eliseu, sota cobert, Melcior, Gaspar i Baltasar han fet l'adoració del pessebre i han escoltat algunes nadales. Posteriorment, l'alcalde, Toni Mas, ha corroborat a ses majestats el bon comportament de la mainada del poble i els ha entregat les claus que obren totes les cases del poble i han escoltat els parlaments dels reis. Posteriorment, la quitxalla ha rebut un present: les coques. Enguany, i per primera vegada, hi ha hagut coques sense gluten per aquells nens i nenes que tenen algun tipus d'intolerància.

En finalitzar la cavalcada, Melcior, Gaspar i Baltasar han continuat al recorregut pels diferents pobles i han començat el repartiment de regals per a tota la mainada.

Fotos:  Toni López