Nova edició del Parc de Nadal amb activitats per a infants de fins a 12 anys

Última revisió 22-12-2023 13:42
22/12/2023

El pavelló de Roda de Ter torna a acollir el dimecres 27 desembre, dijous 28 de desembre i divendres 29 de desembre una nova edició del Parc de Nadal. Aquesta proposta lúdica que es programa durant les vacances escolars es fa de 2/4 de 5 de la tarda fins a 2/4 de 8 del vespre i ofereix activitats per a infants de fins a 12 anys.

Entre d’altres en aquestes tres jornades, la mainada podran trobar un espai de ludoteca per a infants d’entre 2 i 5 anys, inflables, llits elàstics o jocs gegants. Amb la col·laboració de diverses entitats rodenques, els participants també podran practicar esports com el tennis taula amb el Club Tennis Taula Roda de Ter, l’hoquei patins amb el Club Patí Roda, el bàsquet amb el Bàsquet Roda, el bàdminton amb el Club bàdminton Roda o un circuit amb bicicletes sense pedals per als més petits amb Tocats per la Boira. El divendres 29 es farà un taller de jocs de taula amb Osona Juga. 

Durant el Parc de Nadal es faran diversos tallers. Entre aquests n’hi ha un de centres de taula, un de decoració d’arbres de Nadal o un taller de fanalets. Aquestes activitats tenen la implicació dels joves de l’Espai i de participants del servei de dinamització comunitària de l’Institut Miquel Martí i Pol.

El dia 29, el patge reial visitarà el Parc de Nadal per seguir recollint cartes i desitjos, a pocs dies de la nit més màgica de l’any.

El preu de l’entrada és de 2 euros (només paguen els menors) i comprant l’entrada de dos dies es regala l’entrada per la tercera jornada.
 

Nova edició del Parc de Nadal amb activitats per a infants de 0 a 12 anys
Nova edició del Parc de Nadal amb activitats per a infants de 0 a 12 anys