Ordre del dia del Ple de gener de 2024

Última revisió 12-01-2024 10:40
12/01/2024

El Ple de gener tindrà lloc el dimarts 16, a les 19h, i es celebrarà a la sala de plens de l'Ajuntament de Roda de Ter. També es podrà seguir a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Roda de Ter. Els veïns i veïnes poden presentar preguntes al ple fins al dia abans de la celebració del ple, a les 14h, al correu rodadeter@rodadeter.cat.

A continuació, podeu llegir l'ordre del dia.

 

ORDRE DEL DIA:

1.- PART RESOLUTIVA

1.1.- Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del dia 19 de desembre de 2023.

1.2.- Dictamen relatiu a l'aprovació inicial del pressupost general i la plantilla de personal de l'ajuntament de Roda de Ter per l'exercici 2024

1.3.- Dictamen relatiu a la designació de representant de l’ajuntament a la comissió de seguiment del contracte de servei de recollida selectiva de residus, neteja viària i deixalleria.

2.- PART DE CONTROL

2.1.- Donar compte de les resolucions de l'alcalde

2.2.- Donar compte dels acords de la Junta de Govern Local

3.- MOCIONS

3.1.- Proposta de moció del Grup municipal Ara Roda per a la modificació dels estatuts de les Fundacions

3.2.- Proposta de moció del Grup municipal Rodem pel manteniment dels símbols independentistes

3.3.- Proposta de moció del Grup municipal Rodem per la creació d'una sala polivalent

4.- URGÈNCIES

5.- PRECS I PREGUNTES

 

 

CANAL DE YOUTUBE

Per tal de millorar la qualitat i l’accessibilitat de les transmissions en línia dels plens municipals, us comuniquem que a partir d’aquest 2024, les sessions plenàries s’oferiran únicament a través del Canal de Youtube de l’Ajuntament de Roda de Ter. YouTube ofereix una qualitat de vídeo superior i una millora substancial en l'àudio, cosa que proporciona una transmissió més nítida i professional. Com ja sabeu, YouTube ofereix la possibilitat de visualitzar i revisar sessions anteriors amb facilitat. Aquesta característica millora l'accessibilitat a la informació municipal i garanteix que la transparència i la participació ciutadana siguin valors fonamentals en la nostra administració. És important destacar que YouTube és una plataforma especialitzada en la difusió de contingut en directe, proporcionant una experiència més estable i sense interrupcions, que és essencial en un context tan rellevant com les sessions plenàries.

Us animem a subscriure-us al canal de YouTube de l’Ajuntament de Roda de Ter per continuar rebent notificacions o per accedir a contingut anterior quan ho desitgeu

 

Ple municipal
Ple municipal