Presentació de la programació de Teatrets d'Osona de gener a maig de 2023

Última revisió 25-01-2023 13:39
11/01/2023

La iniciativa “Teatrets d’Osona 3+1” i el retorn dels escenaris secrets, principals novetats d’aquest projecte d’arts escèniques de proximitat. En el transcurs dels primers mesos de 2023 es duran a terme una quinzena d’espectacles englobats en la temporada 2022-2023 d’aquest projecte d’arts escèniques de proximitat que va arrencar l’any 2016 i que enguany arriba a la vuitena temporada. 

Aquest matí, 11 de gener, s’ha celebrat a la Sala La Canal la presentació de la temporada 2023 de Teatrets d’Osona, en la qual s’han donat a conèixer els espectacles programats durant els primers mesos de l’any a la Sala Petita d’Osona (Sant Hipòlit de Voltregà), el Teatre Eliseu (Roda de Ter) i la Sala La Canal (Tona). L’acte ha comptat amb la presència de representants i tècnics de cultura dels tres municipis; també hi ha hagut l’actuació de la cantant Ju (Judit Puigdomènech), que forma part de la programació d’aquest any de Teatrets d’Osona.

Destaquen els espectacles per a públic familiar com “Sopa de pedres” d’Engruna Teatre, que serà l’encarregat d’obrir la temporada (Sant Hipòlit, 15 de gener) i al que seguiran “Tot esperant en Will”, funció escolar d’Egos Petits (Sant Hipòlit, 26 de gener), “Maquinaigües” dels reconeguts La Tresca i la Verdesca (Roda, 29 de gener), “Una història boca avall” de la companyia italiana La Baracca (Sant Hipòlit, 5 de febrer) o la proposta de titelles “Las Cotton” a càrrec de la companyia basca Anita Maravillas (Roda, 12 de març).

Podeu ampliar la informació aquí.
 

ENTRADES

  • Per comprar entrades per al Teatre Eliseu, podeu clicar aquí.
  • Per comprar entrades per a Teatrets d'Osona, podeu clicar aquí.

 

 

Un moment de la presentació de la temporada 2023 de Teatrets d'Osona, a la Sala La Canal de Tona.
Un moment de la presentació de la temporada 2023 de Teatrets d'Osona, a la Sala La Canal de Tona.
Autor: Albert Recasens