Roda de Ter celebra l'últim ple d'aquest mandat, amb el comiat de l'alcalde i dos regidors

Última revisió 18-05-2023 08:50
18/05/2023

L’alcalde, Roger Corominas, i els regidors Roger Canadell i Marc Verdaguer no formaran part del proper consistori.

El ple de maig de l'Ajuntament de Roda de Ter va ser de comiats. A les portes de les eleccions municipals del 28 de maig, el darrer ple ordinari del mandat va ser l'últim presidit per l'alcalde, Roger Corominas (ERC- Roda Republicana). En la seva intervenció final, Corominas va agrair a tots els regidors i regidores i als treballadors i treballadores municipals la dedicació que «cadascú dins del seu àmbit» fan per fer «del nostre poble un lloc millor per viure», assegurant que ser regidor «és un dels majors honors que mai podrem tenir».

La sessió també va ser la darrera dels regidors Roger Canadell (ERC- Roda Republicana) i el regidor no adscrit, Marc Verdaguer. Aquest darrer va assegurar haver «gaudit molt» de l'experiència com a electe i va demanar als futurs regidors que «el seu principal objectiu» sigui el poble.

Corominas tanca una etapa de regidor de 12 anys on ha format part del govern, però també ha estat a l'oposició, fiscalitzant l'acció de govern. En la legislatura 2011-2015 va ser primer tinent d'alcalde i regidor d'Hisenda, de Promoció Econòmica i de Comunicació. En la legislatura 2015-2019 va ser portaveu del grup d'ERC. Aquest mandat va accedir a l'alcaldia el juliol del 2020, després que prosperés una moció de censura.

Roger Canadell va entrar al consistori l'any 2015 com a regidor independent d'ERC-Roda Republicana. Va estar a l'oposició i el juliol de 2020 va ser designat quart tinent d'alcalde i regidor de Cultura i Participació Ciutadana. Marc Verdaguer ha format part del consistori durant els darrers dos mandats. Des del 2015 i fins al 2020, va ser regidor d'Esports i Joventut per IPR. Posteriorment, ha estat a l'oposició, primer dins del grup d'IPR i, posteriorment, com a regidor no adscrit.

En les eleccions del 28 de maig, Corominas i Canadell ocupen llocs testimonials en la llista d’ERC-Roda Republicana mentre que Verdaguer no forma part de cap de sis llistes que concorren als comicis.

Podeu ampliar la informació del ple a la nota de premsa adjunta. AQUÍ

Roger Canadell, Roger Corominas i Marc Verdaguer, quan va finalitzar la sessió plenària del 18 de maig de 2023, l'últim ple del mandat.
Roger Canadell, Roger Corominas i Marc Verdaguer, quan va finalitzar la sessió plenària del 18 de maig de 2023, l'últim ple del mandat.