Roda de Ter oferirà el curs 2024-2025 un cicle formatiu de grau mitjà d'activitats eqüestres

Última revisió 31-03-2023 15:17
31/03/2023

Serveis Territorials d'Educació, l'Ajuntament de Roda de Ter i l'IES Miquel Martí Pol s'han reunit per poder tirar endavant una oferta formativa pública que actualment no s'ofereix ni a Osona ni a les comarques limítrofes.

Roda de Ter podria incorporar els Cicles Formatius en la seva oferta educativa. L'Ajuntament i l'Institut Miquel Martí i Pol estan treballant perquè el curs 2024-2025, l'Institut Miquel Martí i Pol ofereixi un Cicle Formatiu de Grau Mitjà en activitats eqüestres, una oferta formativa que actualment no s'ofereix ni a Osona ni a les seves comarques limítrofes. La Generalitat valora molt positivament aquest projecte que fa quatre anys va començar a impulsar la regidoria d'Educació de l'Ajuntament, conjuntament amb la direcció del centre, i amb la complicitat d'explotacions i hípiques d'Osona, el Moianès o el Vallès Oriental.

Avui divendres, 31 de març, s'ha fet a la biblioteca de l’institut una reunió amb Mar Raluy, coordinadora de la Formació Professional. En representació de l'Ajuntament, hi ha participat l'alcalde, Roger Corominas, i la regidora d'Educació, Marina Quintana, a més de la directora de l'IES Miquel Martí i Pol, Mercè Palau, i part de l’equip directiu del centre. Mar Raluy ha assistit a la reunió per encàrrec de la directora dels Serveis Territorials d'Educació, Gemma Boix.

Podeu llegir tota la informació aquí.