Roda de Ter recull 1.368 euros pel Mulla't 2023

Última revisió 11-07-2023 10:20
10/07/2023

Les piscines municipals de Roda de Ter han acollit, un any més, una nova edició de la campanya "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple". La jornada solidària amb l'objectiu de nedar per recollir fons i visibilitzar aquesta malaltia ha tingut lloc el diumenge 9 de juliol i s'ha aconseguit una recaptació de 1.368 €, amb entrades a la piscina, venda de material i donatius. "És la xifra més alta dels últims anys", assegura la regidora d'Esports, Yolanda Tristancho, la qual ha assistit a la jornada del Mulla't com a acte de suport a la campanya solidària i per donar visibilitat a la malaltia. "Volem donar les gràcies a totes les persones que s'han mulla't per l'Esclerosi Múltiple a Roda de Ter", afegeix Tristancho.

Mulla't per l'esclerosi Múltiple és una iniciativa de FEM (Fundació Esclerosi Múltiple), que treballa des de fa 30 anys per poder acompanyar i oferir serveis a les persones que veuen com l'esclerosi múltiple avança i també destinar fons a la recerca.
La Fundació Esclerosi Múltiple va néixer l'any 1989 a Barcelona i és una entitat privada sense afany de lucre. Des de la Fundació es treballa per aturar l'impacte de la malaltia en la vida de les persones amb esclerosi múltiple i el seu entorn.
A més de mullar-se a les piscines, hi ha altres formes de solidaritzar-se amb l'esclerosi múltiple: podeu fer un donatiu i comprar productes del Mulla't al web www.mullat.cat.