Torna L'Ajuntament respon, el programa de Ràdio Roda sobre la política municipal

Última revisió 01-03-2024 08:44
29/02/2024

El programa es repren el dimarts 5 de març i incorpora canvis en el format, la durada i el dia d'emissió.

Des de l’emissora municipal Ràdio Roda (107.6 FM), s’ofereix un espai radiofònic als grups municipals representats a l’Ajuntament de Roda de Ter amb l’objectiu que exposin les seves propostes i punts de vista sobre l’actualitat del consistori rodenc. Aquesta càpsula s’adapta als nous formats i és més compacta i dinàmica que el format que fins ara oferia el programa L’Ajuntament respon.

S'estableix un límit de 30 minuts per episodi i cada grup municipal serà convidat a participar en solitari una vegada al mes. Les persones que poden assistir al programa son els membres electes que formen part del consistori rodenc.

Amb 6 grups municipals representats a l’Ajuntament de Roda de Ter i l’alcalde, aquest format més reduït permet una major rotació, assegurant que els grups municipals tinguin l’oportunitat de participar més sovint al programa, és a dir, una vegada al mes. Per tant, cada setmana es faran dos programes de mitja hora cadascun per poder complir aquesta rotació.

El torn dels convidats al programa seguirà l'ordre següent: grups municipals de l’equip de govern (per ordre de més a menys representació); oposició (per ordre de més a menys representació); regidors no-adscrits (per ordre de més a menys representació) i tanca el torn l’alcalde.

Aquesta és la planificació dels programes del mes de març:

  • 5 de març: ERC (30 minuts)  / IPR (30 minuts)
  • 12 de març: Sumem (30 minuts) / Ara Roda (30 minuts)
  • 19 de març: Junts per Roda (30 minuts)  / Rodem! (30 minuts)
  • 26 de març: ALCALDE

 

NOU HORARI DEL PROGRAMA
Dia d’emissió: Dimarts al migdia (a les 13h / 14h). Repetició: Dissabte al matí (a les 10h / 11h).

 

Com puc escoltar Ràdio Roda?

  • Sintonitzant el 107.6 de la FM
  • Per internet aquí.

Ràdio Roda, emissora municipal de Roda de Ter
Ràdio Roda, emissora municipal de Roda de Ter