Griselda Arrey Palomino

Acció social, Promoció econòmica, comerç i turisme

(Sumem per Roda)

08510 - Roda de Ter

Nascuda el 15 d'octubre de 1981.

Casada, amb tres fills i resident a Roda de Ter.

Diplomada en Educació primària a la UVIC, va començar la seva trajectòria de mestra el 2003 i ara és funcionària del cos de mestres de primària, des del 2007.

Actualment, compagina la tasca com a mestra d'educació primària a l'escola Mare de Déu del Sòl del Pont de Roda de Ter amb col·laboracions a l'academia Tàngram de Manlleu formant futurs funcionaris i impartint mentoratge sobre Nou currículum en escoles públiques de la zona. 

Ha escrit articles en diferents publicacions relacionades amb l'educació, com "Conocer el medio con recursos digitales", publicat per la revista Cuadernos de Pedagogía, al març de 2013; "L'aprenentatge cooperatiu: una experiència amb ressò", publicat per Prisma Edicions Psicopedagògiques; "Aprenem cooperativament: una experiència d'aula" i "Ensenyar, una feina estressant?" publicats a la revista Guix; i "Aprendemos cooperativamente: una experiencia en el aula", publicat per la revista AULA.

Ha estat secretària de l'AMPA de l'escola Pompeu Fabra de Manlleu, membre del consell escolar de l'escola Quatre Vents de Manlleu i actualment ho és a l'escola Mare de Déu del Sòl del Pont de Roda de Ter.

Entén la dedicació a la política com una etapa de voluntariat en què tots/es en algun moment de la nostra vida ens hi hauríem d'implicar. 

Actualment és regidora de promoció econòmica, comerç, turisme i acció social amb una dedicació parcial del 30% de la jornada i una retribució anual bruta de 12.204,68€

Retribucions totals rebudes durant l'any 2023: 6.439,54€ per assistència al ple municipal (juny) i de nòmines (a partir del juliol).

Griselda Arrey Palomino

Et pot interessar

Última revisió 14-03-2024 09:04