Roda de Ter commemora el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

Última revisió 25-11-2020 09:37
23/11/2020

L'Ajuntament de Roda de Ter commemora el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones (dia 25 de novembre) amb un programa d'actes que es portarà a terme aquest mateix dia i que, a causa de les mesures COVID19, es farà de forma telemàtica. A més, la denúncia de la violència envers les dones queda visibilitzada amb una campanya amb cartelleria que s'ha penjat al Pont Vell i també s'ha fet una plantada de mans violetes a diversos punts del poble. 
 
Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones
 
  • 9.00h. Projecció a través de les xarxes socials i web de l'Ajuntament de Roda de Ter de la lectura del manifest amb veu rodenca.
  • 12.00h. Minut de silenci en senyal de suport a les dones que travessen situacions de violència masclista i en honor a totes les dones víctimes de feminicidis.
  • 20.30h. Acte virtual organitzat per Fòrum Dona. Consulteu el programa específic aquí. ATENCIÓ! Aquesta és l'adreça correcta per a connectar-vos a la sessió online: (meet.google.com/fda-bxkw-sht)
 
Els actes del 25N estan organitzats i coordinats des de la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Roda de Ter i s’ha comptat amb la col·laboració del Fòrum Dona.
 
#Manifesta25N2020 #Prouviolència #Rodafeminista #Prouviolenciamasclista