S'implementa la cita prèvia per realitzar les gestions del padró d'habitants i el registre civil

Última revisió 30-12-2020 12:28
30/12/2020

L’objectiu de la mesura, que entra en vigor el dia 11 de gener, és evitar l’acumulació de persones a les dependències municipals i reduïr el temps d’espera.

A partir del dia 11 de gener els tràmits presencials relacionats amb el padró d’habitants i el registre civil (naixements, defuncions) es faran amb cita prèvia. Seguint la voluntat d’esponjar l’acumulació de persones a les oficines municipals i per evitar al màxim els temps d’espera, la ciutadania haurà de demanar cita trucant al telèfon de l’ajuntament en el cas de gestions del padró (93 580 00 75) i al telèfon mòbil 621 229 432 per fer gestions del registre civil.

 

Els tràmits del padró també es poden fer de forma virtual a través del següent enllaç: https://rodadeter.cat/serveis-i-tramits/151-tramits-i-gestions/tramits-i-gestions, cal tenir en compte que per poder fer aquest tràmit online cal estar en disposició de l’IDCATmòbil o dni/targeta electrònica.

 

Totes aquestes mesures tenen per objectiu reduir al màxim la interacció social a les dependències municipals i així evitar el risc de contagi de la COVID-19; alhora volen agilitzar les gestions burocràtiques, reduïnt el temps d’espera i optimitzant la visita.

 

Aquesta mesura serà revisable després d’unes setmanes per tal de poder millorar-ne l’eficàcia.

S'implementa la cita prèvia per gestions de padró i registre civil
S'implementa la cita prèvia per gestions de padró i registre civil