Mulla't

Mulla't per l'esclerosi múltiple.

Mulla't perquè puguem acompanyar les persones amb esclerosi múltiple i destinar fons a la recerca. Perquè l'esclerosi múltiple sigui història, Mulla't!

Es vendrà material del Mulla’t de 10 h a 13.30 h a les piscines i totes les entrades venudes el dia del Mulla’t aniran ingressades a la Fundació per l’Esclerosi Múltiple.

Per més informació pots posar el meu telèfon 618299237 i el correu esportsroda@rodadeter.cat

 

ON MULLAR-SE?

El Mulla't se celebra el diumenge 11 de juliol a la majoria de piscines. 

 

COM MULLAR-SE?

Hi ha moltes maneres de mullar-se:

  • Et pots mullar a la piscina l'11 de juliol.
  • Si ets de les comarques de Barcelona o Tarragona et pots mullar comprant la coca de forns Enrich, solidària amb l'esclerosi múltiple. Per cada coca venuda, Forns Enrich cedeix 1€ per l'esclerosi múltiple. Pots comprar la coca als seus establiments i també la pots encarregar i comprar on-line des de la botiga del Mulla't.
  • A partir de l'1 de juliol et pots mullar des del supermercat amb l'Oli OleAurum, que és l'oli del Mulla't. Trobaràs l'oli, fet per productors catalans, a les principals cadenes de supermercats. Per cada ampolla d'oli venuda OleAurum cedeix 1€ per l'esclerosi múltiple fins el 31 de juliol.
  • Et pots mullar a la botiga on-line comprant algun dels articles solidaris del Mulla't.
  • Et pots mullar fent un donatiu que ens ajudarà a tirar endavant els serveis per a les persones recent diagnosticades i la recerca. Pots triar entre destinar el teu donatiu a recerca, una sessió de psicologia o una sessió de neurorehabilitació.
11/07/2021
Hora inici 10:00
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22-06-2021 10:18