10a gala d'entrega dels premis FAMO al Teatre Eliseu

Última revisió 18-05-2022 11:09
18/05/2022

Des de l'Ajuntament de Roda de Ter volem felicitar al Festival Audiovisual Miquel Obiols que arriba a la seva 10a edició. L'Ajuntament ha estat col·laborador del festival des de la primera edició.

A Roda de Ter hi havia la inquietud d'homenatjar i fer públic anualment el reconeixement a l'artista rodenc Miquel Obiols. D’aquesta voluntad, en va néixer el Festival Audiovisual Miquel Obiols que aquest any arriba a la seva 10a edició. Des del FAMO es convoca un concurs de fotografia i vídeo en l'especialitat de selfie-autoretrat. La gala d'entrega dels premis tindrà lloc aquest dissabte, 21 de maig, a les 7 de la tarda, al Teatre Eliseu de Roda de Ter. Es visionaran les obres fotogràfiques i videogràfiques seleccionades com a finalistes pel jurat reunit telemàticament, i també hi haurà un premi seleccionat pel públic assistent a la gala. L’acte estarà present per Jordi Armenteras i es comptarà amb l'actuació musical del Quartet Mara. L'entrada és gratuïta.
Un aspecte del qual se senten molt orgullosos des de l’entitat és el fet de comptar anualment amb un Jurat del Concurs format per professionals del món de la fotografia, el cinema, les arts i la cultura del més alt nivell del nostre país. A tall d’exemple, podem esmentar la composició del Jurat en aquesta 10a edició 2022: Isona Passola  (productora, guionista i directora de cinema), David Fontseca (fotògraf, productor i director de documentals de TV), Neus Ollé (directora de fotografia), Lara Vilanova (colorista i directora de fotografia), Roger Sala (fotògraf), Rosa Vergés (directora de cinema) i Tomàs Pladevall (director de fotografia i president del FAMO).

EL FAMOSET

Com a novetat en aquesta edició, FAMO estrena el FAMOSET, un concurs de fotografia i vídeo per als joves escolars rodencs. L'acte d'aquesta primera edició es farà el diumenge 22 de maig , a les 11 del matí al Teatre Eliseu i estarà presentada per Queralt Arias, amb actuació del grup de Teatre Arrels. L'entrada és gratuïta.

Per a més informació: AQUÍ i a les xarxes socials de FAMO.

Moltes felicitats FAMO i per molts anys més!

Cartell FAMO 2022
Cartell FAMO 2022