Acaba la Setmana Activa't, una setmana on la gent gran s'ha sentit activa, protagonista i molt ben acompanyada

Última revisió 23-05-2022 13:58
23/05/2022

Biodansa, taller de nutrició, campionat de Rummycub... són algunes de les activitats que s'han programat durant la Setmana Activa’t que ha tingut lloc del 16 al 22 de maig.  

Els protagonistes d’aquesta setmana han estat els usuaris dels Espais Activa't, els quals han participat en un seguit d’activitats amb les quals es buscava la interrelació entre les diferents generacions i, per aquest motiu, també hi han col·laborat les escoles Emili Teixidor i Mare del Déu del Sòl del Pont. Ha sigut una setmana molt participativa, on les persones grans han estat les protagonistes i han pogut compartir amb la canalla les seves activitats per a promoure l'envelliment actiu. La gent gran s'ha sentit activa, protagonista i molt ben acompanyada.

La Setmana Activa't ha estat organitzada des de l'Espai Activa't, conjuntament amb els Ajuntaments de Roda de Ter i Les Masies de Roda i amb la col·laboració del projecte Sòl del Pont i el mateix casal d'avis de Can Planoles. El regidor d’Acció Social de l’Ajuntament de Roda de Ter, Toni Mas, valora molt positivament la setmana: "Hem iniciat un camí de reconeixement i impuls de l'envelliment actiu que lluny de quedar-se aquí, continuarà creixent".

Dins aquesta setmana, també s'hi ha inclòs l'Homenatge de les Noces d'Or i l'Homenatge a la Gent Gran. L'entrega dels obsequis a les persones homenatjades es va fer a domicili.
 

Us adjuntem algunes de les fotos de la Setmana Activa't, que corresponen a les següents activitats:

  • Xerrada sobre “Històries de la sardana” de dilluns tarda a les Tres Fonts.
  • Biodansa intergeneracional, amb escola Emili Teixidor
  • Estimulació cognitiva intergeneracional amb l’escola Mare Deu Sòl Pont
  • Taller de nutrició
  • Sortida a Sant Pere de Casserres
  • Campionat de Rummycub
  • Caminada Urbana- joc de pistes

 

Moltes gràcies a totes les persones que hi heu participat! Visca la Setmana Activa’t i visca la gent activa!