Comprar al poble durant el mes de juny té premi!

Última revisió 01-06-2021 14:14
01/06/2021

Avui comença la 11ª campanya conjunta de dinamització comercial dels municipis de la xarxa de Barris Antics amb Projectes que es torna a celebrar de l’1 al 30 de juny com habitualment.

Durant tot el mes, comprar al poble té premi, exactament 32 premis cedits per les 32 poblacions participants amb els quals podràs gaudir de les millors experiències de casa nostra: gastronomia, nits d’hotel, espectacles, esports, visites guiades...

Enguany la campanya deixa d’anomenar-se COMPRA I GUANYA per descriure’n millor el benefici i l’objecte: COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA.

Durant tot el mes de juny els establiments associats repartiran unes butlletes entre els clients perquè les omplin amb les seves dades i les retornin. Entre totes les butlletes participants es celebrarà un sorteig el dia 5 de juliol a dos quarts de nou del vespre al local social de l’Associació Roda de Comerciants (Can Vinyets) al qual tothom està convidat i el lliurament dels vals als premiats es farà el dissabte dia 10 de juliol perquè puguin gaudir dels mateixos quan més aviat millor.

Com en la darrera edició s’entregarà 1 premi a cada guanyador o sigui hi haurà 32 premiats que obtindran 1 val cadascun per visitar, conèixer i gaudir de les diferents poblacions repartides en tot el territori català. Entre les butlletes guanyadores es farà un altre sorteig per decidir qui serà el comerciant afortunat que podrà gaudir d’un dels premis que enguany ha tocat LLEIDA.

Es repartiran també unes butlletes informatives a totes les cases per donar a conèixer la campanya.

Més informació: https://xarxabarris.cat/

Instagram: xarxabarris. https://www.instagram.com/xarxabarris/

Facebook: Barris Antics. Compra i Guanya. https://www.facebook.com/xarxabarris