La biblioteca Bac de Roda celebra el 2 d'abril el DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL

Última revisió 07-07-2020 18:25
30/03/2016

Presentació i narració del conte: «L'ocell sense nom que volia ser rei» de Ramon Besora, a càrrec del mateix autor.

Un any més, el dia 2 d'abril, la biblioteca Bac de Roda celebra el Dia Internacional del Llibre Infantil per commemorar el naixement de Hans Christian Andersen.
El Clijcat, Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, promou i coordina una campanya per celebrar aquest dia a les biblioteques i a les llibreries de Catalunya, Illes Balears i País Valencià.
La biblioteca Bac de Roda s'adhereix a la campanya organitzant un acte el primer dissabte d'abril a les 11 del matí a la sala polivalent i constarà de les següents accions:
o Lectura i difusió del missatge de l'escriptora Lucinana Sandroni i del cartell de l'il·lustrador Ziraldo que aquest any ha preparat la secció d'IBBY, Internacional Board on Books for Young People, del Brasil. http://www.clijcat.cat/Amb-Oepli
o Presentació i narració del conte: «L'ocell sense nom que volia ser rei» de Ramon Besora, a càrrec del mateix autor. Aquesta activitat està recomanada per nens i nenes a partir de 6 anys. Durant la presentació del conte es projectarà un audiovisual que inclourà els dibuixos de Judit Morales i Adrià Gòdia, il·lustradors del conte i la veu de Joan Font de grup Comediants.
Ramon Besora Oliva és autor de llibres per a nens i també de pedagogia per a mestres. Ha rebut premis nacionals i internacionals per les seves publicacions. Va ser president del Consell Català del Llibre per a Infants i Joves i membre del jurat de molts premis literaris. Està molt vinculat a Roda de Ter perquè fou un gran amic de Miquel Martí i Pol i de la seva família. Actualment és el president de Associació d'Amics de Miquel Martí i Pol que contribueixen molt activament a divulgar la figura i obra del poeta de Roda.

Dissabte 2 d'abril a les 11h. Sala polivalent de la biblioteca Bac de Roda
DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL.
L'OCELL SENSE NOM QUE VOLIA SER REI. Presentació i narració del conte a càrrec de Ramon Besora, autor del llibre.
Activitat recomanada a partir de 6 anys.