La Guingueta de La Blava obre el 15 de maig

Última revisió 12-05-2021 13:43
12/05/2021

La Guingueta de La Blava estrena la temporada d'estiu el pròxim 15 de maig, a partir de les 6 de la tarda. La Guingueta, situada als jardins de La Blava de Roda de Ter, al costat de l'antiga fàbrica tèxtil, és un lloc on a més d’anar-hi a fer el got també s’hi serviran sopars amb una carta que inclou productes de proximitat com carn a la brasa, amanides i torrades, entre d'altres, i també es comptarà amb servei de Food Trucks. Pel que fa a l’oferta cultural, es programaran concerts els dissabtes en horari de tarda-vespre i també els diumenges a la tarda, aquests últims aniràn adreçats al públic familiar.

L'Ajuntament de Roda de Ter ha adjudicat la concessió d’aquest establiment de titularitat municipal a Dani Rifà i Jan Codina, els quals tenen una dilatada experiència en la gestió i dinamització d’aquest tipus d’espais. La Guingueta obra de dilluns a diumenge, diàriament, inclosos festius i el contracte estendrà la seva vigència fins el 12 de setembre de 2021. L'horari d'obertura és a partir de les 6 de la tarda. Els sopars es serviran a partir de les 8 del vespre i cal fer reserva prèvia al telèfon: 615587508.

Esteu atents a les publicacions que es faran des de les xarxes socials de La Guingueta de la Blava (Facebook i Instagram) on publicaran la programació dels concerts.

Us hi esperem!