L'edició extraordinària de Festa Major 2022 de la revista "Roda de Ter" sortirà a la venda el divendres 16 de setembre

Última revisió 15-09-2022 14:43
15/09/2022

La revista municipal "Roda de Ter" ja té a punt l'edició especial de Festa Major que ha estat possible gràcies a la col·laboració de diverses persones i entitats. La revista està plena de col·laboracions interessants. No us la perdeu! Moltes gràcies als anunciants que una vegada més ens han fet confiança. 

En aquesta ocasió, per la fotografia de portada hem optat per una posta de sol (amb la silueta del campanar de l’església de Sant Pere de Roda) que ens anuncia el final d’estiu i l’inici d’una nova estació, tal com marca la Festa Major de Roda de Ter. És una fotografia d’Àlex Sánchez. El color de la taca de la portada, d’un groc-taronja, ens transporta a les càlides nits d’aquest estiu 2022, un estiu que el recordarem per les altes temperatura i la sequera.

L’acte de presentació de l’edició extraordinària de Festa Major de la revista Roda de Ter tindrà lloc el 19 de setembre, a les 7 del vespre, als jardins de Can Planoles. Com sempre, ens agradarà molt que ens hi acompanyeu. Aprofitem per donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta edició especial.

La revista “Roda de Ter” la podeu comprar a:

  • Can Manolito
  • Estació de servei Feixas Aulet
  • Can Sallent

Bona Festa Major 2022!

Portada de la revista
Portada de la revista "Roda de Ter" de la Festa Major 2022
Autor: Àlex Sánchez Montero