"Protagonistes", la nova campanya de promoció del comerç i l'associacionisme entre diversos ens locals de proximitat

Última revisió 27-10-2022 12:51
25/10/2022

La campanya té com a protagonistes a 30 persones que representen els 30 comerços de Manlleu, Roda de Ter i dels municipis del Cabrerès i el Voltreganès que s’han adherit a la campanya.

PRACTICA EL COMERÇ LOCAL

Podeu veure els vídeos dels comerços de Roda de Ter que s'han adherit a la campanya, clicant aquí

 

La campanya "Protagonistes" vol humanitzar i posar cara als comerciants que s’han volgut adherir a aquesta acció, amb l'objectiu de dignificar i posar en valor la professió, així com disposar de l’oportunitat de promocionar els seus productes i serveis més enllà de la seva població local.

El punt clau de la campanya ha estat també el reforç i el reconeixement de les entitats que vetllen  per dinamitzar el comerç local d’aquest territori, l’Associació Roda de Comerciants, Manlleu Associació de Botiguers MAB, Cabrerès Associació de Comerciants i l’Associació de Comerciants del Voltreganès, associacions que han treballat en aquest projecte i que han ofert als seus associats la participació activa en aquesta campanya.

Durant tres mesos, un total de 30 vídeos de comerços seran promocionats a través d’una potent campanya de màrqueting digital a través del compte d’Instagram i Facebook @passipercaixa.

Aquesta acció neix de la voluntat de cooperar entre diferents municipis que geogràficament queden  units i que demogràficament aglutinen un total de 36.000 habitants, tot per un bé comú: la promoció i foment del comerç de proximitat per un consum responsable i sostenible. 

Aquesta acció compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, en el marc de la cooperació territorial que engloba en aquest cas els ajuntaments de Rupit i Pruit, l’Esquirol, Tavertet, Sant Hipòlit de Voltregà, Roda de Ter, les Masies de Voltregà i Manlleu. Des de les àrees tècniques d’aquest territori cooperant, any rere any, coincidim que el teixit comercial és imprescindible per la vida de qualsevol municipi tant a nivell econòmic com social, per això tirem endavant projectes de dinamització i promoció del comerç local i de proximitat.

 

Cartell:
Cartell: "Protagonistes", la nova campanya de promoció del comerç i l'associacionisme entre diversos ens locals de proximitat