Roda de Ter obté el segell Infoparticipa com a reconeixement a la transparència informativa del web municipal

Última revisió 15-12-2023 12:13
27/03/2023

L’Ajuntament de Roda de Ter ha obtingut el Segell Infoparticipa 2022 a la qualitat i transparència de la comunicació pública local i ho ha fet amb una puntuació del 88%. Aquesta és la segona vegada que Roda de Ter obté el segell. La primera ocasió va ser durant el mandat 2011-2015. El Segell Infoparticipa és un guardó atorgat pel grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Atònoma de Barcelona (UAB) com a reconeixement a la transparència informativa dels webs de les institucions.

Roda de Ter compleix el 88% dels punts avaluats i forma part d’un total de 135 ajuntaments, deu consells comarcals i tres diputacions que han estat distingides enguany. A partir dels 52 indicadors establerts pel ComSET, basats en la Llei de Transparència del 2013, s'atorga el Segell Infoparticipa als ajuntaments que obtenen més indicadors positius en funció de la seva població: en el cas de les localitats amb més de 50.000 habitants, s'exigeix un 95% d'indicadors positius i, en el cas dels municipis amb menys de 1.000 habitants, s'atorga a partir del 75% d'indicadors positius.

L’acte de la desena edició del lliurament dels guardons va tenir lloc el dilluns, 20 de març, a la sala d’acte del Rectorat de la UAB (Campus Bellaterra).

La regidora de Comunicació, Roser Montané, mostra el segell Infoparticipa 2022, el qual és un reconeixement a la qualitat i a la transparència informativa del web municipal.
La regidora de Comunicació, Roser Montané, mostra el segell Infoparticipa 2022, el qual és un reconeixement a la qualitat i a la transparència informativa del web municipal.