Vacunació infantil

Última revisió 22-12-2021 13:15
22/12/2021

Per a vacunar els infants d’entre 5 i 11 anys cal demanar dia i hora a vacunacovidsalut.catEn aquest web cal posar el CIP o DNI de l'infant que es vacuna, juntament amb les dades del seu pare, mare o tutor/a legal. Els infants de 5 a 11 anys es vacunen en punts de vacunació diferents del de les persones de més de 12 anys.

Els infants entre 5 i 15 anys que no puguin anar a vacunar-se amb el seu pare, mare, tutor o tutora legal hauran d'anar acompanyades d'una persona que porti la següent autorització impresaPDF autoemplenable o PDF per imprimir.

Si el teu fill o filla és un cas positiu de COVID-19 no es pot vacunar. Tampoc si està realitzant una quarantena per contacte estret. En aquests casos:

  • Si és un cas positiu de COVID-19, haurà de vacunar-se 4 setmanes després de la recuperació de la malaltia.
  • Si és contacte estret però no un cas positiu de COVID-19 es podrà vacunar una vegada finalitzi la quarantena.

Per a aquest grup d’edat s’administra una posologia específica d’una de les vacunes aplicades als adults (Pfizer/BioNTech - Comirnaty); la dosi administrada per a la franja d’edat d’entre 5 i 11 anys és un terç (10 mcg) de la que s’administra als adolescents i adults (30 mcg).

La dosi és la mateixa per a un infant de 5 anys que per un d’11 anys i cal administrar-ne dues dosis separades entre 4 i 8 setmanes.

Per a més informació: aquí.

Vacunació infantil
Vacunació infantil