Taller d'escriptura terapèutica

Taller de 4 sessions d’1 hora i mitja de durada cada una en el qual es treballarà l’autoconeixement i la mirada interna amb l’escriptura i la lectura com a eines de gestió emocional.

Es presentaran diversos recursos que facilitaran la gestió dels pensaments i les emocions perquè cada persona pugui usar-los en qualsevol moment de la vida, per apaivagar el malestar, el neguit o simplement per autoconèixer-se millor. Es tracta d’incorporar recursos i tècniques que permeten buidar la frisança, o per qüestionar-se i plantejar-se aspectes importants per a cada un.

Resum: Es tracta d’un taller per conèixer recursos d’autogestió mitjançant eines útils com són l’escriptura i la literatura.

Taller impartit per Judit Farré i Bruna Bas, dues professionals del camp de la psicologia.

Taller està dirigit a tothom, sense excepció. No es demanen coneixements previs d’escriptura ni de lectura, ni tampoc coneixements literaris. El resultat de cada exercici no es compartirà amb la resta de companys. Els textos redactats només serviran per a un mateix i per tractar-los, si el redactor vol, amb els professionals que imparteixen el curs.

Calendari:

Dijous 13 de maig
Dijous 27 de maig
Dijous 10 de juny
Dijous 17 de juny

 

Inscripció prèvia: fundacio@miquelmartiipol.cat / 938500355

13/05/2021
Hora inici 18:30
Fins el 17/06/2021
Fundació Miquel Martí i Pol
30
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29-03-2021 11:46