Aquesta tardor enganxa't al comerç de Roda!

Última revisió 25-11-2022 18:30
22/11/2022

Des de l’Ajuntament de Roda de Ter hem posat en marxa una campanya per promoure que la ciutadania compri als comerços de la població.

Ara que s’acosten les festes de Nadal i que, per tant, són dies de compres, volem afavorir que la gent es quedi al poble i descobreixi i/o redescobreixi els establiments que té més a prop.
I per fer-ho possible, obsequiem a les famílies amb un val de descompte de 10 € que podreu gastar a un dels comerços que participen a la campanya.

Què heu de fer per aconseguir el val?

Del 28 de novembre al 2 de desembre podeu recollir el val a la sala polivalent de la biblioteca, al carrer Bac, 1 bis. Us recordem que per obtenir el val us haureu d’identificar amb el DNI. Cada família pot recollir 1 val. Hi ha un total de 1.000 vals.

DIES I HORARIS

28 i 30 de novembre
1 i 2 de desembre

De 10 a 13 h

28, 29 i 30 de novembre
De 15 a 18 h

Una vegada tingueu el val, ja el podeu fer servir a qualsevol dels comerços que estiguin identificats amb aquest cartell que veieu a la imatge. Només recordar-vos que heu d’utilitzar el val íntegrament a un únic establiment. És a dir, no podeu demanar, en cap cas, que us tornin canvi. I que teniu temps de bescanviar-lo fins al 24 de desembre, últim dia de la campanya.

Aprofiteu per comprar els obsequis de Nadal a Roda i gaudiu dels 10 € de descompte!

Aquesta tardor, compreu a casa! Compreu a Roda de Ter!

Imatge de la campanya
Imatge de la campanya "Aquesta tardor enganxa't al comerç de Roda de Ter!"